Dan före dan..

Så var det strax dags.
Snart har det här året gått..ett helt år!
Håret har växt, barnen har växt. 
Jag har gått runt i mjukiskläder, osminkad, håret ofixat i snart ett år. Jag längtar hem att få bry mig om mig själv!
Nu sitter vi här i ett packningskaos.. well, alla lådorna är borta. De åkte till Miami idag och hamnen för att skeppas hem.


Nu är det "bara" resväskorna som ska lösas. Tyra åker egen stol hem så hon får också ta ett bagage. Plus att vi har bokat ett extra bagage var..så 10 resväskor (plus farmors två), 20 kg stycket. Lite leksaker, lite påslakan, lite handdukar, mycket kläder, lite skor..bestick..osv osv!
Det där mecket att få med allt som man vill ha med hem. Väga bagage och stuva om och tänka om. 

Tur vi inte gör det här mer än en gång om året 😉

Utöver tio väskor har vi, en barnvagn, ett varsitt handbagage och tre bilstolar, haha.. Kanske vi behöver en SL - buss att frakta oss hem i.

Imorgon ska vi städa mattorna sen åka till förrådet sen till Miami och lämna bilen sen till hotellet där vi ska sova sista natten.
Och på torsdag drar vi till sawgrass för sista shoppingen. Sen ses vi på Arlanda på fredag. Eller ok, jag kanske är på Affären på lördag. Så kom dit.

Key West fick vi se tillslut iallafall och vi lyckades pricka in den sista varma helgen innan vi åker hem till snökaoset.

Tack för att ni har följt oss det här året. Tyvärr har det inte blivit så mycket bloggande som jag önskat. Men det har varit mycket vardag här också för oss.
Jag kanske fortsätter blogga, kanske privat, kanske för Affären.