Varning låg batterinivå

Det var ironiskt nog meddelandet som poppade upp på min telefon när jag dundrade ner i sängen.
Klockan är ju faktiskt nio på kvällen så med all rätt får jag gå och lägga mig..va? Fast huset är uppochnervänt och diskmaskin oplockad, va?!
Så trött jag är! Vet att det dels är för jag äter otroligt dåligt när jag är ensam, men det har varit en intensiv period. 
Idag har min dag sett ut såhär:
6:20 vaknade jag av nåt. Tio minuter innan klockan ringer. Upp, fixa frukost till barnen, ta fram kläder och se till att de äter och klär på sig vilket kan vara nog så krävande. Borsta tänderna på dem och packa Melvins lunch. Stuva in dem o bilen och åka mot skola och dagis halv åtta. 45 minuter, lite tjat och mycket bilkö, senare är vi hemma igen. 
Leka med Tyra, plocka, diska, tvätta och annat skoj. Ta en sväng med Tyra ute, men idag var det fuktigt och varmt ute igen så vi blev inte långvariga. Hem, göra lunch, söva bebis så hon hinner sova innan vi måste åka igen. Plocka lite till. Halv två åker vi och hämtar Melvin, sen Vilmer. Hem och göra läxor och leka en stund, laga mat under diverse omständigheter. Iväg med alla ungar till karaten. Hålla reda på två av tre där som inte karatar. Den minsta vill gärna vara med så så fort jag inte tittar på henne springer hon allt hon orkar rakt in bland alla ungar. 
Med fuktiga luften kom också ovädret så medan vi var på karaten började det störtregna och lagom tills det var dags att åka hem var det blixt och åska rakt ovanför oss. Så vi fick snällt vänta. 
Väl hemma kunde jag lägga den lilla medan de andra tittade på tv.
Sen var det dags för deras Alfons Åberg-läggning. "Ska bara äta macka, dricka vatten, klia ryggen, ligga bredvid, läsa en eller sju sidor i boken" 
Sen gick jag ner, browsade undervåningen och röran och vägde in om jag skulle orka göra det ikväll och slippa det imorgon. Eller skita i det, bara för att jag kan, och ta ett krafttag imorgon. 
Det blir ett krafttag imorgon. 
Morgondagen ser liknande ut men då är det fotboll istället för karate och jag ska städa på förmiddagen. Håller jag igång blir jag piggare. Så ska jag äta ordentlig frukost också. 
Nu är klockan halv tio och jag ska gå och borsta mina tänder och krypa ner till ett avsnitt Grey's på Netflix.
Godnatt!