Så vackert!

Nu ligger jag vid poolen skriver. Ok, klockan är halv nio på kvällen och det är kolsvart ute. Men lyset i poolen är på, jag ser siluetterna på palmerna och den upplysta fontänen i bakgrunden. Tyvärr blir det inte bra att ta kort, det är synd att nu inte kan se det jag ser.
Jag har gymmet och är på väg hem. Men det går liksom inte att gå förbi hör utan att beröras hur fint det är. Jag älskar palmerna, det är så exotiskt läckert! 
Här är bilden. Lite svårt att se nåt ;)

Jag vill stanna i ögonblicket, det ger mig lugn och energi. Lamporna från ett flygplan på himlen. Jag tänker på de som sitter där, vart är de på väg, nya äventyr? 
Jag har alltid älskat att flyga. Det är lite skräckblandad förtjusning. Kraften när man lyfter, jag kan inte låta bli att le. Mot nya ställen, nya erfarenheten, det är så spännande. När jag flög till och från Nya Zeeland några gånger tyckte jag om att stå längst bak vid dörren och titta ut i mörkret. Försöka gissa vilket land vi flög över och vad de gjorde där just då.
Klart man blir ju mer rädd med åren och jag kan inte påstå att flyga är helt behagligt. En känsla av lättnad infinner sig alltid när man är framme för avstigning. 
Stranden i Delray i lördags. Vilken härlig dag, närmare 30 grader i vattnet. 
Jag kommer att sakna det här, varje! Jag kommer att sakna värmen, stränderna, palmerna, poolen, enkelheten att slippa massa kläder.
Men jag är väldigt tacksam för att vi fick chansen att prova på detta.
Jag vet att jag kommer hem med nya erfarenheter och perspektiv..på mycket.
När vi kommer hem väntar ett nytt kapitel i livet. Nya utmaningar och det ska bli spännande. Även om jag kommer att längta tillbaka varje dag
Månen just nu..vackert